Copyright 2017

 

W numerze:

  1. Możliwości stymulacji odporności u świń Dorota Bugnacka
  2. Algi sposobem poprawy zdrowotności Katarzyna Pietrzkiewicz
  3. Korzyści wynikające ze specjalizacji w produkcji trzody Wanda Milewska
  4. Materiał genetyczny do rozrodu i tuczu Wanda Milewska
  5. Wpływ systemu utrzymania na zdrowotność świń Anna Wilkanowska
  6. Skuteczny odchów prosiąt Robert Szulc
  7. Możliwości wykorzystania krajowych ras wbp i pbz w produkcji wieprzowiny wysokiej jakości Marek Babicz, Sylwia Paprocka
  8. Technologie ogrzewania w chlewni Robert Szulc
  9. Bioasekuracja na fermach świń w Europie PROHEALTH
  10. Skutecznie ograniczaj populację gryzoni Rodian Pawłowski
  11. Groźna grypa świń Karol Kotowski
  12. Tech PORC Maj-Czerwiec 2017 Philippe Caldier