Copyright 2018

HD 4.2018 okl

W numerze:

  1. Bobik i groch w żywieniu kur niosek Zuzanna Wiśniewska, Marcin Hejdysz
  2. Zmysły ptaków - wzrok, słuch, smak i węch Teresa Majewska
  3. Wpływ probiotyków na produkcję jaj i wytrzumałość skorupy Jakub Biesek
  4. Wpływ wybranych hormonów na jakość mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
  5. Wpływ jakości skorupy jaj wylęgowych i wieku miesnych stad rodzicielskich na wylęgowość Alina Rachwał
  6. Bal - Powitanie wiosny z Golpaszem Magdalena Mazurowska
  7. Etiologia chorób pasożytniczych u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  8. Produkcja gęsi w Polsce - spożycie, mozliwości eksportowe, opłacalność Joanna Marć-Pieńkowska
  9. Podwyższony poziom dwutlenku węgla w budynkach inwentarskich Przemysław Marek
  10. Glebogryzarka z systemem ARS również do zastosowań na fermach drobiu Aries Power

 

 

 

 

ARCHIWUM