Copyright 2018

HB 12.2017 okl

W numerze:

  1. Czynniki kształtujace zawartość mocznika w mleku krowy Anna Wilkanowska
  2. Czynniki warunkujące produkcję mleka wysokiej jakości Oliwia Duszyńska-Stolarska
  3. Profilaktyka przeciwbiegunkowa Józef Krzyżewski
  4. Zasadowica żwacza Anna Wilkanowska
  5. pHix-up. Nowe i skuteczne rozwiązanie przeciwko kwaśnicy
  6. Mastitis - problem stale aktualny Piotr Wójcik
  7. Użytkowość rozrodcza krów - problematyka vs. profilaktyka Alicja Mizera
  8. BVD-MD kosztowna choroba bydła Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  9. Korekcja racic i ich prawidłowa pielęgnacja Robert Szulc, Urszula Kołosowska
  10. Składniki lipidowe wołowiny w zależności od żywienia i rasy bydła Krzysztof Bilik, Barbara Niwińska
  11. Perspektywy rozwoju chowu bydła mięsnego w południowo-wschodniej Polsce - cz. I Jerzy Żółkowski
  12. II Centralne Targi Rolnicze w warszawskim nadarzynie za nami

 

 

 

 

ARCHIWUM